دانلود روایت پژوهی بررسی چالش های تدریس درس ریاضیات دوره متوسطه

دانلود روایت پژوهی بررسی چالش های تدریس درس ریاضیات دوره متوسطه

0 15.9k
دانلود روایت پژوهی بررسی چالش های تدریس درس ریاضیات دوره متوسطه

دانلود روایت پژوهی بررسی چالش های تدریس درس ریاضیات دوره متوسطه یکی از کاملترین روایت پژوهی های  موجود با موضوعاتی چون روایت پژوهی بررسی چالش های تدریس درس ریاضیات دوره متوسطه می باشد که این فایل با فرمت word و قابل ویرایش می باشد که کاملا با موضوع خواسته شده شما و کلید واژه های  روایت پژوهی بررسی چالش های تدریس درس ریاضیات دوره متوسطه می باشد.

دانلود روایت پژوهی بررسی چالش های تدریس درس ریاضیات دوره متوسطه

فرمت WORD و قابل ویرایش
شرح مختصر فایل
تعداد صفحات فایل 14 صفحه

فهرست مطالب

چکیده 3

مقدمه. 4

هدف تحقیق. 4

گردآوري اطلاعات (شواهد1) 7

تجزيه و تحليل اطلاعات.. 7

خلاصه يافته هاي اوليه. 8

اصول و مباني تدريس درس رياضي. 9

معيارهاي ارزشيابي. 10

چگونگي اجراي راه جديد. 10

گرد آوري اطلاعات ( شواهد 2 ) 11

راه کار ها و پیشنهادات.. 12

نتیجه گیری. 13

منابع: 14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چکیده

  امروزه بحث جهانی شدن GLOBALZATION امروزه منجر به بروز چالش هایی در جوامع در حال توسعه شده است. این بحث شرایط ویژه ای را در نظام های تعلیم و تربیت جهانی پدید آورده است. بدین صورت اگر نظام های آموزشی، موقعیت کنونی را به درستی درک و تحلیل نمایند، می توانند در برابر آن دست به انتخاب درست بزنند و تهدیدهای مبهم را به فرصت های ممتاز تبدیل نمایند و در غیر این صورت با مشکلات فرهنگی، اجتماعی اقتصادی متعددی روبرو خواهند شد که جوامع ساده و اولیه را زمین گیر خواهد نمود. در این مقاله موارد زیر مورد بررسی  قرار گرفته است.

1- بررسی تأثیرات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و فلسفی روند جهانی شدن.

2- چهارمین گزارش یونسکو در زمینه ی ((معلمان و تدریس در جهان در حال تغییر)) در باب ((ناتوانی نظام های آموزش و پرورش)) در جهت افزایش منزلت معلمان.

3- نقش نظام های آموزشی و ویژگی های رهبران فرهنگی در عصر جهانی شدن.

4- ابعاد تربیت انسان در عصر جهانی شدن.

5- تحول در کلاس درس

 

 

 

 

 

 

مقدمه

درس رياضي ، يكي از اركان مهم تدريس و يكي از پايه هاي بنيادين در سطوح مختلف تحصيلي مي باشد كه مقدمه ورود به سالهاي بعدي براي نيل به اهداف مهم جامعه  مي باشد  كه  هر زمان  بـايد  مورد  اهميت  خاصي  از  سوي  معلمين  و  دست اندركاران آموزش و پرورش در تمامي پايه ها و مراكز قرار گيرد كه با شاخص قرار دادن اين درس ، انتظار مي رود جوامع در سالهاي آتي نه تنها در اين درس به مشكلي برخورد نكرده باشند بلكه بتوانند از عهده انجام مسئوليتهاي محوله در رابطه با اين  درس  برآيند .  با اين  مقدمه  كوتاه مي خواهم در تحقيق خود از علل ضعف دانش  آموزان ابتدايي در درس رياضي بپردازم كه اميدوارم كه مورد اهميت قرار گيرد.

هدف تحقیق

چالش هاي موجود در نظام معلمي

الف ) پايين بودن شأن و مقام معلمي در اجتماع

ب ) پايين بودن سطح دانش و مهارت حرفه‌اي آنان

ج ) پايين بودن حقوق و مزاياي معلمي.

اين سه چالش نيز خود در به ثمر نرسيدن تحول بنيادين در آموزش و پرورش تأثيرگذار است و علت ديگر آن بي‌توجهي به فلسفه تعليم و تربيت در نظام آموزشي است. بايد معلم را با فرهنگ جديد سر كلاس فرستاد و به اين صورت است كه تحول شكل مي‌گيرد. تا به امروز درباره نقش اساسي دستگاه تعليم و تربيت به عنوان زيرساخت توسعه پايدار شعارهايي داده شده اما هنوز نقش آن باور نشده است در حالي كه بايد گفت آموزش و پرورش موتور توسعه جامعه است و اگر اين را بپذيريم، نگاهها به اين دستگاه تغيير خواهد كرد. اما اگر جايگاه آموزش و پرورش به عنوان جايگاه نخست در راه تعالي جامعه تلقي نشود، اتفاق خاصي در آن نخواهد افتاد و به همين شكل فعلي به فعاليتش ادامه خواهد داد.

در پژوهشي كه در چند مدرسه و چندين كلاس ، علي الخصوص كلاس خودم ، كلاس سوم متوسطه به انجام رسانده ام به نتايجي برخورد كرده ام كه ذكر آن در اين مطلب خالي از لطف نمي باشد.« حدود 26سال است كه به تدريس اشتغال دارم . در اين مدت درس رياضي چندان به نظر من پرنشاط و فعال نيست. از روشهاي مختلف تدريس و از وسايل كمك آموزشي و رسانه اي مختلفي براي تدريس اين درس استفاده مي كنم و در اين ميان از اولياي دانش آموزان و كتابهاي مختلفي كه در اين زمينه باشد كمك گرفته ام. پس از تدريس درس مربوطه ، از تك تك دانش آموزان يا بصورت گروهي به نوبت و از روي دفتر اسامي مي خواهم پاي تخته بيايند تا تمرين مربوط به درس امروز را حل كنند . دانش آموزان هم اين كار را انجام مي دهند و من هم به طور نظري و هم از جنبه ي عملي نمره اي براي آنها منظور مي كنم.در حين نوشتن تمرين مي خواهم كه همگي توجهشان را به روي تخته سياه جلب كنند ولي معمولا اين كار به صورت فعال و از روي علاقه انجام نمي گيرد. برخي با هم حرف مي زنند برخي مي خوابند برخي درس ديگر مي خواند برخي جدول حل مي كند يا گروهي مي خندند. به هر طريق اين كلاس معمولا بدون فعاليت موثر و يادگيري اكثر دانش آموزان طي مي شود. »

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر