دانلود تجربیات برتر و ابتکار فردی افزایش بهره وری علمی دانش آموزان با روش های نوین تدریس
تجارب برتر و ابتکار فردی و حرفه ای دبیر زبان انگلیسی
افزایش بهره وری علمی دانش آموزان با روش های نوین تدریس
تعداد صفحات فایل : 29 صفحه
فرمت فایل : ورد (word) و قابل ویرایش
شرحی مختصر از فایل
تقدیم به :
همه ی فرهنگیان که ایثار کارشان و صبر مرامشان است ، آنانی که افق دیدگانشان عزت ایران و اقیانوس دل هاشان آکنده از عشق به فرزندان معصوم این مرز و بوم است . بی آن که از ایشان نامی باشد ، نام و نشان این مرز و بوم ثمره ی مجاهدت های آنان است ،آخرتشان مملو از اجر و الطاف الهی باد .
تشكر و قدرداني:
اينك كه اين تجربیات به لطف ايزد منان به اتمام رسيده بر خود لازم مي دانيم كه از همه كساني كه طي اين پژوهش با راهنمايي و مساعدت خويش مارا ياري كرده اند تشكر نماييم. و جهت ارائه نظرات مفيد و ارزنده شان و وقتي كه در روند هدايت پژوهش داشته اند متشكريم.
فهرست مطالب
استفاده از CD هاي آموزشي در تدريس
استفاده از وبلاگ آموزشي در تدريس
ارزيابي تأثير اقدام جديد و تعيين اعتبار آن
چكيده
گاهی اوقات دروسی كه درك مفاهيم آن از ديد معلمان و دانش آموزان دشوار است ، معمولاً نگرش مثبت نسبت به آنها وجود ندارد. گاهی اوقات دروس به علت كاربردي بودن، قابليت بالايي براي ارائه مفاهيم، باشبيه سازي و پويانمايي (انيميشن) رايانه اي دارند. در واقع بسياري از مفاهيم دروس را مي توان با شبيه سازي رايانه اي به آساني قابل ارائه كرد. و این باعث افزایش سطح علاقه مندی و خلاقیت دانش آموزان به درس مربوطه می گردد. بنابراين بهره گيري از رايانه در كلاس درس موجب افزايش يادگيري و پيشرفت تحصيلي دانش آموزان مي شود. يكي از بارزترين تأثيرات بهره گيري از رايانه، تعامل فراگيران با يكديگر و با معلم است این امر کمک زیادی به آموزش و افزایش سطح معلومات علمی دانش آموزان خواهد کرد.بنده در اين طرح اقدام پژوهي سعيم بر اين بوده است كه در عصر اطلاعات و ارتباطات با جهاني شدن آموزش و تدریس همگام شوم. بنابراين در پي روشي براي تلفيق فناوري هاي نو در امر تدريس بودم. به دليل حساسيت هاي خاص كتاب و وجود مطالب مهم، تصميم گرفتم كه امسال اين روش را در كلاس خود انجام دهم. لازم به ذكر است اين روش البته با كمي تفاوت سال قبل در كلاس ها ی دیگر انجام شد كه نتيجه خوبي داشت. در انجام اين طرح مشكلات بسياري سر راهم بود كه با ترفندهاي مختلف آن ها را از سر راه خود برداشتم و جو مناسبي را در كلاس به وجود آوردم. مشكل عمده اي كه داشتم اين بود كه روش هاي تدريس سنتي بيشتر از هر روش ديگري مورد قبول همگان بود، درنتيجه مي بايست روش سنتي را با فناوري هاي نو و از جمله IT و ICT ادغام مي كردم. با در نظر گرفتن شرايط حاكم بر مدرسه محتاطانه عمل نمودم. دانش آموزان را بدون آن كه متوجه شوند آهسته آهسته درگير فناوري هاي نو از جمله IT كردم.
کلیدواژه : آموزش ، درس ، مدرسه ، علاقه مندی