دانلود تحقیق درمورد اقتصاد نفت و تحليل ساختارها

دانلود تحقیق درمورد اقتصاد نفت و تحليل ساختارها

0 8.1k
دانلود تحقیق درمورد اقتصاد نفت و تحليل ساختارها

با دانلود تحقیق در مورد اقتصاد نفت و تحليل ساختارها در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق اقتصاد نفت و تحليل ساختارها را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق اقتصاد نفت و تحليل ساختارها ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد اقتصاد نفت و تحليل ساختارها

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:17 صفحه

قسمتی از فایل:

اين بحث حاصل گفت و گو با يكي از كارشناسان صنعت نفت است كه  در دو فصل ساختار جهاني نفت  و اولويتها در سرمايه گذاري نفتي ايران, از نظر مي گذرد. اهميت اين گفت و گو در آن است كه ايشان در شرايطي پيش بيني افزايش قيمت نفت را نمود كه قيمتها سير نزولي را طي مي‌كرد و توصيه كارشناسان كمپانيها اين بود كه مسؤولين ايراني, تا قيمت ارزانتر از اين نشده است, بايد نفت را پيش‌فروش كنند.

 

فصل اول: ساختار جهاني نفت

 

 


الف تاثير منحني ركود و رشد در بازار نفت

نفت به تنهايي يك كالاي اقتصادي, سياسي يا استراتژيك نيست, بلكه اين سه خصوصيت را تواما" داراست و نمي توان صرفا" به يكي از وجوه آن توجه كرد.

رسوخ نفت در تمامي زواياي زندگي بشر, آن را به صورت يك كالاي حياتي درآورده است و اساسا" در حال حاضر زندگي صنعتي بدون نفت ميسر نيست.

در تاثير منحني ركود  و رشد بازار نفت, آنچه كه در گام اول بايد در نظر گرفت, محدوده مصرف انرژي در دنياست. نياز به مصرف انرژي, نخستين عامل در شكل گيري سيكل عرضه و تقاضاي نفت است. بنابراين به دنبال نياز به مصرف انرژي, بحث قيمت گذاري مطرح مي شود. قيمتها حامل يك پيام هستند. افزايش يا كاهش مصرف نفت,  در زمينه هاي سياسي استراتژيك نيز پيام خاص خود را دارد.

«ركود» در بازار نفت, پديده اي دوره اي است كه بعد از دوره شكوفايي به وجود مي آيد. ركود بطورطبيعي مصرف كمتر را به دنبال خواهد داشت.

پيش از آغاز ركود اخير در بازار نفت, دنيا در اوج شكوفايي اقتصادي بود و خود را براي مصرف هرچه بيشتر آماده مي‌كرد, به همين دليل سرمايه گذاريهاي زيادي براي بالابردن توليد انجام شده بود. در سه سال آخر رشد اقتصادي دنيا, در يك سال روزانه ششصدهزاربشكه نفت, در سال بعد يك ميليون و يكصدهزار بشكه در روز و در سال سوم يك ميليون و سيصدوهفتاد هزار بشكه در روز توليد اضافي صورت گرفت. اين توليد, مازاد بر ذخيره‌سازي  پنج ميلياردبشكه اي كشورهاي مصرف كننده بود. بر اين اساس مقادير زيادي نفت انباشته شد.  ذخيره سازي نفت  به معني انباشت سرمايه و راكدماندن آن بود. به همين جهت, اين سرمايه راكدشده توسط ذخيره كنندگان نفت وارد بازار شد. از طرف ديگر كشورهاي توليد كننده نفت درصدد برآمدند تا با افزايش توليد, پاسخگوي بازار پر اشتهاي نفت بخصوص در آمريكا شوند كه در اين ميان ونزوئلا و مكزيك اشتهاي بيشتري را نشان دادند. افزايش ظرفيت, نياز به سرمايه گذاري داشت و بدين جهت ونزوئلا و مكزيك بدهيهاي سنگيني به بار آوردند. لذا مجبور بودند توليد نفت خود را بيشتر كنند.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر