دانلود تحقیق درمورد آمبولی ریوی

دانلود تحقیق درمورد آمبولی ریوی

0 8.7k
دانلود تحقیق درمورد آمبولی ریوی

با دانلود تحقیق در مورد آمبولی ریوی در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق آمبولی ریوی را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق آمبولی ریوی ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد آمبولی ریوی

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:10 صفحه

قسمتی از فایل:

امروزه آلودگي هوا همچون ديگر موارد آلودگي محيط زيست اثرات مضري بر انسان و ديگر موجودات زنده به جا مي گذارد. با توجه به اينكه تهران يكي از آلوده ترين مراكز كشورهاي جهان بشمار مي رود و ديگر شهرهاي بزرگ كشورمان هم روز بروز بيشتر درگير اين مسئله هستند، شناخت هر چه بهتر اين مشكل و راه حلهاي مؤثر آن يكي از ضرورتهاي جامعة ما است. آلوده كننده هاي هوا كه موجب آلودگي هوا مي شوند عبارتند از: ازن و دي اكسيد نيتروژن، دي اكسيد گوگرد، ذرات گردوغبار، سرب و منوكسيد كربن تمامي آلوده كننده هاي هوا به جز سرب و منوكسيد كربن بر روي دستگاه تنفسي اثر گذاشته و موجب افزايش علائم ريوي و افزايش علائم بيماري ريوي در بيماران و يا ديگر اثرات مضر بر سلامت مي شوند. سرب و منوكسيدكربن گر چه بر فعاليت دستگاه تنفسي اثر آشكاري نمي گذارند ولي بر ديگر اعضاي بدن اثرات زيان آوري دارند: سرب موجب اختلال عصبي رفتاري Neurobehaviourial در كودكان مي شود همچنين سرب موجب افزايش فشار خون در افراد بالغ مي گردد. منوكسيد كربن هم بر دستگاه قلبي عروقي اثر گذاشته و موجب افزايش مرگ و مير بيماران قلبي عروقي مي گردد.

تلمبه اي به نام قلب      
قلب به عنوان تلمبه
 اي عمل مي كند كه خون را در بدن به گردش درمي آورد. خون بايد به طور متوسط در هر دقيقه يك بار بدن را به طور كامل دور بزند و اگر نتواند اين وظيفه را به خوبي انجام دهد نارسايي قلبي به وجود مي آيد. از شايعترين عوامل ايجاد كننده نارسايي قلبي، بيماريهاي عروقي قلب (مانند سكته قلبي) و فشار خون بالاست. ممكن است فردي به فشار خون بالا مبتلا باشد اما هيچگونه علامتي نداشته باشد، خيلي از افراد اولين بار با عوارض ناشي از پرفشاري خون (مثل همين آب آوردن ريه) به پزشك مراجعه مي كنند و عده اي نيز به طور اتفاقي متوجه فشار خون بالا مي شوند. به هر حال يكي از مهمترين عوارض فشارخون، نارسايي قلبي است و وقتي هم كه نارسايي قلبي پيشرفت كند، مايع در ريه ها جمع مي شود و اتفاقي مي افتد كه پزشكان آن را ادم ريه مي نامند و عوام مي گويند ريه اش آب آورده .     
چرا كار قلب زياد مي
 شود؟       
در مراحل اوليه، يك قلب نارسا با روشهاي مختلفي اين كمبود را جبران مي
 كند، اما با به وجود آمدن شرايطي كه كار قلب را زياد مي كند، ديگر قلب پاسخگو نبوده و علايم بيماري خود را نشان مي دهد. بعضي از عوامل كه نارسايي قلب را تشديد مي كنند عبارتند از:      
۱ درمان نامناسب و ناكافي فشار خون: بيماران فشار خوني و بسياري از بيماران قلبي بايد بدانند كه لازم است تا آخر عمر به طور مرتب دارو مصرف كنند، اكثر بيماران پس از چندي از درمان، به گمان اينكه ديگر بهبود يافته اند، درمان را قطع مي كنند و اين خود عاملي براي تشديد علايم به شمار مي رود.
۲ عفونتها: بسياري از بيماران قلبي، با خوردن دارو، رعايت رژيم غذايي و ساير نكات لازم، تحت كنترل اند، اما با يك سرماخوردگي يا مسموميت غذايي ساده، وارد فاز حاد بيماري مي شوند كه مي تواند حتي كشنده باشد، بنابراين بايد با رعايت نكات بهداشتي با بيماري جنگيد. 
6,000 تومان