دانلود تحقیق درمورد درخت فندق و درخت گردوي ايراني
با دانلود تحقیق در مورد درخت فندق و درخت گردوي ايراني در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق درخت فندق و درخت گردوي ايراني را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق درخت فندق و درخت گردوي ايراني ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد درخت فندق و درخت گردوي ايراني
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:18 صفحه
قسمتی از فایل:
درخت گردويي ايراني يا انگليسي jaglans regia تحت تاثير چندين بيماري است كه به رشد آن ضربه زده و كيفيت و محصول هسته هاي آن را كاهش مي دهد. برخي از اين بيماري ها كه بيماري هاي انگلي ناميده مي شوند را توليد مي كنند كه به عنوان انگل روي گياه ميزبان زندگي مي كنند. ناهنجاري هاي ديگر كه بيماري هاي غيرانگلي مي باشند از شرايط آب و هوايي نامطلوب ناميده مي شوند و همچنين ناشي از خاك نامناسب يا كمبود و اضافه بودن يك يا تعدادي مواد معدني در خاك مي باشند. آفات باكتريايي گردو كه باjaglandis xanthomonos ايجاد مي شوند نسبت به كل بيماري هاي گردو از اهميت اقتصادي بيشتري برخوردار مي باشند. شيوع و زيان باري آن هر ساله متغير است. آن معمولا در نواحي ساحلي پوشيده از مه(مه آلود) اقيانوس آرام نسبت به نواحي بومي داخلي جدي تر است (از نظر شيوع و زيان) بيش از پنجاه درصد محصول در باغ هاي سم پاشي نشده در سال شيوع اپيدمي از بين رفته است برگها، هسته، دم گربه اي، جوانه و ريشه هاي رشد كنوني مورد هجوم قرار گرفته است بيماري در ابتدا در فصل بهار در برگهاي جوان بصورت نقاط كوچك (لكه هاي ) قهوه اي مايل به قرمز در حاشيه ها يا بافتهاي بين برگها نمايان مي شوند. بر روي ريشه مترها اين بيماري سبب نقطه هاي سياه و تقريبا پژمرده مي شوند كه اغلب ريشه ها را احاطه مي كند و سبب مي شود آنها خشك شوند برگهاي جوان و جوانه هاي دم گربه اي به رنگ قهوه اي تيره يا سياه شده و خشك مي شوند. اين بيماري بويژه برروي هسته ها جدي تر است كه در آنها سبب نقطه لكه هاي سياه به اندازه هاي مختلف مي شود موجود زنده كه علت بيماري است از يك سال تا سال بعدي در جوانه هاي بيمار هستند و در مقادير كم تر در پوسيدگي هاي شاخ و برگهاي رشد كرده از سال قبلي وجود دارند . اين باكتري ها در اصل با قطرات باران از منابع آلودگي متصل شده منتشر مي شوند اين باكتري ها از طريق منافذريز stomata وارد بافتهاي رشد كنوني مي شوند. باران هاي طولاني و فراوان دقيقا قبل و طي شكوفه دهي و براي حدود دو هفته پس از آن مي توانند سبب شيوع جدي مي شود چون هسته ميوه در آن زمان بيشتر مستعد بيماري است. آلودگي ها (عفونت) كه پس از آن رخ مي دهد كه هسته ها سه چهارم رشد خود را كرده اند از اهميت اقتصادي كمي برخودار است چون به ندرت به پوست مي رسد گرده هاي آلوده از دم گربه اي هاي بيمار نيز گاهي اوقات اين باكتري ها را منتشر مي كند اين آفت مي تواند با مصرف محلول هاي محصول خاص در فواصل زمان بندي شده و يكسره كنترل شود. هر يك از مواد سم پاشي زيراگر بدرستي بكار رود موثر مي باشد: