دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان پایه دهم انسانی را به درس نگارش وانشا علاقمند نمایم؟

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان پایه دهم انسانی را به درس نگارش وانشا علاقمند نمایم؟

0 5.8k
دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان پایه دهم انسانی را به درس نگارش وانشا علاقمند نمایم؟

همکار گرامی اگر میخواهید بدانید چگونه توانستم دانش آموزان پایه دهم انسانی را به درس نگارش وانشا علاقمند نمایم؟ این فایل را با قیمت بسیار مناسب دانلود کنید.جهت دانلود و مطالعه اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان پایه دهم انسانی را به درس نگارش وانشا علاقمند نمایم؟ با مشخصات 33 صفحه و در فرمت word و قابل ویرایش ادامه مطلب را بخوانید.شما میتوانید با اطمینان کامل بهترین اقدام پژوهی در مورد چگونه توانستم دانش آموزان پایه دهم انسانی را به درس نگارش وانشا علاقمند نمایم؟ را از سایت ما دانلود کنید. 

نام فایل:اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان پایه دهم انسانی را به درس نگارش وانشا علاقمند نمایم؟

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:33 صفحه

قیمت فایل:8000 تومان

قسمتی از فایل:

مقدمه:

انشا تراوشات فکری نویسنده در مورد موضوعی خاص است حال این که این تراوشات چگونه و با چه فکر و بیانی روی کاغذ جاری می شود و به قوانین احتیاج دارد و در این موارد هر دبیر ادبیاتی راهکار و روش تدریس به خصوصی دارد که طی سالیان تدریس خود هر کدام را ارزیابی می کند و بهترین روش را در کلاس به کار می گیرد.

اکثر اوقات کلاس درس انشا و نگارش برای دانش آموزان کلاس خسته کننده تکراری و غیرقابل تحمل است، در حالی که این درس و این ساعت باید دهن را روشن، اندیشه را رها و روح و قلب را آرام سازد. دانش آموزان از عقاید بگویند، از نوشتن لذت ببرند، فکر کنند و تخیلشان را قوی سازند. کلاس درس انشا باید تمرین خوبی برای خوب نوشتن، خوب اندیشیدن و خوب سخن گفتن باشد، نه کلاس درس که فقط سوال گیج کننده «آیا می توانم بنویسم» را در ذهن دانش آموز بپروراند و غصه ی این که (این بار  انشایم را چه کسی بنویسد!؟) او را از نوشتن بیزار سازد یا موضوعات نازیبا، غیرادبی و تکراری شوق نوشتن را از او بگیرد.

وقتی دانش آموز بداند که انشا به معنی آفریدن جمله هایی است که حامل افکار و احساسات درونی ما راجع به موضوعی خاص است فکرش را به کار می اندازد تا بهترین جمله ها را به نمایش بگذارد و شنونده را سرشوق آورد تا صحبت هایش را گوش دهد و سعی می کند بهترین عبارات را برگزیند و جملاتش از نظر نگارشی و دستوری از اشکال خالی باشد.وقتی دانش آموز بداند که مدت زمان انشاء محدود است می کوشد افکارش را سریع مرور کند و افکار خود را هر چه سریعتر روی کاغذ بیاورد و بهترین استفاده را از حداقل زمان ممکن داشته باشد و می آموزد به دیگری وابسته نباشد، روی پای خود بایستد و می کوشد بهتر بنویسد...


8,000 تومان