دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم حس حسادت دانش آموزان کلاس چهارم فعال را به رقابت تبدیل کنم؟

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم حس حسادت دانش آموزان کلاس چهارم فعال را به رقابت تبدیل کنم؟

0 5.6k
دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم حس حسادت دانش آموزان کلاس چهارم فعال را به رقابت تبدیل کنم؟

با دانلود فایل اقدام پژوهی با عنوان چگونه توانستم حس حسادت دانش آموزان کلاس چهارم فعال را به رقابت تبدیل کنم؟ با قیمت بسیار مناسب در خدمت شما هستیم.جهت دانلود و مطالعه اقدام پژوهی چگونه توانستم حس حسادت دانش آموزان کلاس چهارم فعال را به رقابت تبدیل کنم؟ با مشخصات 35 صفحه و در فرمت word و قابل ویرایش ادامه مطلب را بخوانید.شما میتوانید با اطمینان کامل بهترین اقدام پژوهی در مورد چگونه توانستم حس حسادت دانش آموزان کلاس چهارم فعال را به رقابت تبدیل کنم؟ را از سایت ما دانلود کنید. 

نام فایل:اقدام پژوهی چگونه توانستم حس حسادت دانش آموزان کلاس چهارم فعال را به رقابت تبدیل کنم؟

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:35 صفحه

قیمت فایل:8000 تومان

قسمتی از فایل:

یافته های علمی

رقابت بد است بله ! درست خوانده اید! «رقابت بد است»، هیچ گونه اشتباه چاپی رخ نداده است و یا علامت سؤال(؟) از قلم نیفتاده است. آموزه های علم روانشناسی تربیتی، با رقابت از هر نوع آن مخالف است.

رقابت موضوعی بسیار مهم در مباحث سیاسی، اقتصادی، هنری، تربیتی و غیره است. شاید تصور دنیایی بدون رقابت غیرممکن به نظر برسد. رقابت جز جدایی ناپذیر زندگی مردم شده و در همه ابعاد زندگی ریشه دوانیده است. در شرایطی که رقابت امری پذیرفته شده در جامعه امروزی است چگونه می توان با آن مخالفت کرد؟ آیا رقابت بد است؟ اغلب مردم برای این سؤال که «درباره رقابت چه فکر می کنند؟» پاسخی تکراری دارند، ابتدا رقابت را به دو نوع رقابت سالم- ناسالم (یا خوب- یا بد و یا مثبت- منفی) تقسیم کرده و بعد توضیح می دهند که رقابت سالم خوب است و یا رقابت نباید ناسالم باشد. به عبارت بهتر، این تصور وجود دارد که دو نوع رقابت وجود دارد که فقط یکی سازنده و مؤثر است.

رقابت، ابزاری انگیزشی است که در شرایط و موقعیت های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. رقابت، شایع ترین ابزار انگیزشی است و برای خیلی ها، تنها ابزار است. برای افزایش تولید و توسعه اقتصادی رقابت را توصیه می کنیم، برای بهبود کیفیت کالاها، چاره کار را در رقابت می بینیم. در سیاست هم اعتقادی جدی به رقابت وجود دارد، رقابتی که گاه به افراطی غیرقابل کنترل کشیده می شود. در تربیت و بخصوص تربیت رسمی (آموزش و پرورش) هم که رقابت حرف اول را می زند. بهترین توصیه مدارس و معلمان برای ایجاد انگیزه تحصیلی در دانش آموزان، ایجاد و تقویت حس رقابت است. برای والدین هم استفاده از رقابت امری روزمره و ضروری محسوب می شود...


8,000 تومان