دانلود اقدام پژوهی بهبود آموزش درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی از راه تلفیق آن با هنر
با دانلود فایل اقدام پژوهی با عنوان بهبود آموزش درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی از راه تلفیق آن با هنر با قیمت بسیار مناسب در خدمت شما همکار گرامی هستیم.جهت دانلود و مطالعه اقدام پژوهی بهبود آموزش درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی از راه تلفیق آن با هنر با مشخصات 47 صفحه و در فرمت word و قابل ویرایش ادامه مطلب را بخوانید.شما میتوانید با اطمینان کامل بهترین اقدام پژوهی در مورد بهبود آموزش درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی از راه تلفیق آن با هنر را از سایت ما دانلود کنید.
نام فایل:اقدام پژوهی بهبود آموزش درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی از راه تلفیق آن با هنر
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:47 صفحه
قیمت فایل:8000 تومان
قسمتی از فایل:
یافته های علمی
در واقع تمامي عرصه رياضيات سرشار از زيبايي و هنر است. زيبايي رياضيات را مي توان در شيوه بيان موضوع ، در طرز نوشتن و ارايه آن در استدلالهاي منطقي آن ، در رابطه آن با زندگي و واقعيت ، در سرگذشت پيدايش و تکامل آن و در خود موضوع رياضيات مشاهده کرد. يکي از راههاي شناخت زيباييهاي رياضيات (بخصوص هندسه) آگاهي بر نحوه پيشرفت و تکامل است. جنبه ديگري از زيبايي رياضيات اين است که با همه انتزاعي بودن خود ، بر همه دانشها حکومت ميکند و جز قانونهاي آن ، همچون ابزاري نيرومند دانشهاي طبيعي و اجتماعي را صيقل ميدهد، به پيش ميبرد، تفسير ميکند و در خدمت انسان قرار ميدهد.
براي بسياري از مسايل رياضي راه حلهاي عادي وجود دارد که وقتي اينگونه مسايل را (با اين روشها) حل ميکنيد، هيچ احساس خاصي به شما دست نميدهد و حتي ممکن است تکرار آن شما را کسل کند. ولي وقتي به مسالهاي برميخوريد که همچون دري مستحکم در برابر شما پايداري ميکند و از هر سمتي به آن حمله ميکنيد ناکام ميشويد… زماني که ناگهان جرقهاي ذهن شما را روشن ميکند… عجب!… پس اينطور!… چه زيبا!… و مساله حل ميشود. در رياضيات اغلب از اصطلاح زيباترين راه حل يا زيبايي راه حل استفاده ميکنيم. ولي چرا يک راه حل مساله ما را تنها قانع و راضي ميکند در حالي که ديگري شوق ما را برميانگيزد و شجاعت فکر و ظرافت روش را آن موجب شگفتي ما ميشود؟ راه حل زيبا بايد تا حدي ما را به شگفتي وا دارد ولي تنها وجود يک جنبه نامتعارف و غير عادي زيبايي استدلال رياضي را روشن نميکند، بلکه بايد عينيت نيز داشته باشد.
هم ريختي نمونه با پديده مورد نظر و سادگي درک نمونه و سادگي کار کردن با آن ، مفهوم عيني بودن را تشکيل ميدهد. با بکار گرفتن عينيت ، زبان دشوار پديده را به زبان سادهتر مدل عيني ترجمه ميکنيم و نتايج لازم را بدست ميآوريم.وقتي که دانش آموزي ميخواهد به تنهايي مساله دشواري را حل کند نمونه عيني پديدهاي را بايد در مساله شرح دهد، براي خودش بسازد، دشواري مسالههاي نامتعارف در اين هست که براي حل آنها بايد بطور مستقل نمونه همريخت (مساله هم ارز) را انتخاب کرد به نحوي که از پديده نخستين سادهتر باشد. نامتعارف بودن اين نمونه و نامنتظر بودن آن به معناي زيبايي و ظرافت راه حل است. زيبايي حل يک مساله را وقتي احساس ميکنيم که به کمک يک نمونه عيني بدست آيد و در ضمن نامنتظر باشد که بطور مستقيم به ذهن هر کسي نميرسد و به زحمت در دسترس قرار ميگيرد...